LiveMU :: OFICIAL FORUM


Bugz blabla

LabushuL
LabushuL
Newbie
Newbie

Mesaje : 8
Points : 1870
Thanks : 0
Data de inscriere : 2014-11-03

Bugz blabla Empty Bugz blabla

Post by LabushuL on Mon Nov 03, 2014 6:17 pm

1. Nu stiu daca e doar la mine treaba asta, dar nu vad acele mici grafice care ar trebui sa apara la forum in fata subiectului.. chestiile cu citit/necitit/hot/sticky.. stiti voi la ce ma refer Very Happy
2. LiveGuardu. Nu te lasa sa intri in joc daca ai chrome sau task manager deschis. Deocamdata doar cu astea am observat problema.
3. Disconnecturi. Cred, dar nu bag inca mana in foc, ca iei disconnect cand lasi afk. Cel putin asta patesc eu, inca nu am identificat buba.
4. Bug stupid dar totusi exista. Am scroll de evil spirit in inventar, MG fiind, imi scrie ca am nevoie de 180 energy sa il invat. Am vreo 300. Nu reusesc sa il bag. Dau click dreapta pe el, nimic.
5. move catre atlans 3, cel putin din meniul M, nu merge.
6.nu cred ca se poate numi bug. SM-ul are dmg foarte mic, cel putin primele rr-uri. Exagerat de mic, patetic de mic. MG pe energy la fel. Poate ati vrea sa mai echilibrati putin, sa mai dati putin curaj charelor care ataca cu energy. Elfa totusi bufeaza super bine.
7. din nou, not a bug. Poate ati vrea totusi sa scoateti chestia cu X is online. sau macar schimbati culoarea sau macar faceti sa apara sus laolalta cu exp-ul. Inca nu suntem asa multi dar ne adunam si se va face spam mare cu x-online. Mai ales cand e lag sau se ia disconnect. Preferabil sa apara sus la exp, pe alta culoare. Reclama care apare cu verde ca in guild, la fel, stresanta. La fel, alta culoare, preferabil sus la exp.
8.not bug, improvement. Ghiduri pentru toate chestiile care le-ati adaugat, ati facut? pentru toate jeweluri si etc custom

revin cand mai gasesc bugz, si voi gasii, plenty Very Happy
9. The following errors were found
The length of the title for this topic must be ranging between 10 and 255 characters
Serios? nu pot posta topic cu titlul "bugz" ? Dude, macar 4 chare minim..

    Current date/time is Thu Dec 05, 2019 10:49 pm